Lazise

We went on a little pizza and gelato trip to Lazise yesterday. It was sooo pretty there!! I was just walking around taking pictures of everything whilst "oh my god" was repeating on my lips.
I'm really gonna miss all the pretty sceneries here in Italy! The photo op's!
I can't believe we're going home tonight.

A psychic once told me that I lived in Italy in one of my past lives. It was a pretty tragic life apparently. My husband left one day and never came back, and my youngest daughter died at a young age. Apparently that's why I have abandonment issues in this life.
I mean I don't know if I believe that, but who knows. If it's true though I'm sure I drank a lot of Italian wine.
Do you believe in past lives? x

---

Vi åkte på en liten pizza och gelato-tripp till Lazise igår. Det var sååå fint där! Jag gick mest omkring och tog bilder medan "oh my god" upprepades på mina läppar.
Jag kommer verkligen att sakna alla vackra omgivningar här i Italien. Alla fotomöjligheter!
Jag kan inte fatta att vi åker hem ikväll.

Ett medium sa en gång att i ett av mina förra liv så levde jag i Italien. Det var ett tragiskt liv tydligen. Min man lämnade en dag och kom aldrig tillbaka och min yngsta dotter dog vid ung ålder. Tydligen så är det därför som jag har en rädsla för att bli övergiven i detta livet.
Alltså jag vet inte om jag tror på det, men vet vet. Om det är sant så är jag säker på att jag drack en hel del italienskt vin iallafall.
Tror ni på tidigare liv? xLikes

Comments

Laurasstory
Laurasstory,
Otroligt fina bilder!! <3
nouw.com/laurasstory
jessicalily
jessicalily,