This & that

Hej på er! Här kommer ett inlägg med lite bilder jag samlat på mig i telefonen det senaste. Enjoy!

Vi åt en supergod middag på Danilo en regnig dag innan vi skulle på bio och se Jumanji. Tanken var att vi skulle gått på Jul på Liseberg egentligen, men eftersom att regnet öste ner så kändes det inte så kul att vara ute. Maten på Danilo var iallafall supergod, bästa råbiffen på hela året måste jag nog säga!

Jag och min pojkvän har ju nyligen flyttat ihop och sakta men säkert så börjar vi få till inredningen här hemma. Senaste tillskottet är dessa fuskblommor och en fin rund skål från Mio!

Idag var vi föresten och beställde tapeter, så snart blir det ordning på väggarna här hemma också.

Min vän Josephine var på besök från London, så vi åt lite middag på Amoshi. Kan verkligen rekommendera deras dynmite shrimp eller vad den hette.

Nyårsafton firades hos vår vän Adam. Det var ganska så sista minuten, men vi hade det riktigt mysigt ändå. Det blev skagenröra i krustader och carpaccio till förrätt, sedan åt vi hjortinnerflié med potatisgratäng och olika såser till huvudrätt. Efter det var vi så mätta, men jag lyckades såklart trycka i mig lite choklad också för sån är jag - haha!

Mina fina naglar är som vanligt gjorda hos Louise på the Beauty Boutique på Avenyn!

Det blev ett till stopp på Amoshi med min vän Arina. Vi hann även med att fota lite i palmhuset och kika runt i några butiker. Vilket får mig att tänka på att alla mina lediga dagar den senaste tiden har varit regniga? Får jag åka på solsemester snart? Min kärlek fick en resa till London av mig i julklapp, så jag hoppas att våren har kommit dit när vi åker i mars! x

Likes

Comments